Rentaboatcroatia Annuleringsvoorwaarden

Annulering
Door een reservering te maken via onze website, aanvaardt u en gaat u akkoord met de relevante annuleringsvoorwaarden en met eventuele aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn op uw huur of reservering.

Het afsluiten van een huurovereenkomst of reservering voor een excursie komt tot stand via een bestelling op onze website. De betaling voert u online uit. U kunt kosteloos annuleren tot twee weken na uw boekingsdatum. In geval van annulering binnen een kalendermaand voor de betreffende datum van de reservering bent u 25% annuleringskosten verschuldigd. Bij annulering tot 1 week van te voren bent u 50% annuleringskosten verschuldigd. Bij latere annuleringen bent u het volledige bedrag verschuldigd.

Om een boeking te annuleren stuurt u een e-mail naar info@rentaboatcroatia.nl met de gegevens van uw reservering. U ontvangt van ons een bevestiging van de annulering. Uw betaling wordt (conform de annuleringsvoorwaarden) aan u terug gestort.

Houd er rekening mee dat een huur kan worden geannuleerd (zonder voorafgaande kennisgeving) als het relevante (resterende) huurbedrag niet kan worden geïncasseerd op de relevante betalingsdatum in overeenstemming met het relevante betalingsbeleid van de huur. Te late betaling, onjuiste bank-, debet- of creditcardgegevens, ongeldige credit/debit-kaarten of onvoldoende saldo zijn uw eigen verantwoordelijkheid en u heeft geen recht op restitutie van het vooruitbetaalde bedrag. Als u uw gehuurde dienst wilt bekijken, wijzigen of annuleren, raadpleegt u de bevestiging email en volgt u de instructies.